Orthopedagoog Generalist (individueel traject)

Wil je dit jaar nog starten met het individuele traject tot Orthopedagoog Generalist en sta je reeds geregistreerd als Basis
Orthopedagoog? Pak dan nu je kans en volg jouw traject bij King nascholing. Tot 2023 heb je tijd om je registratie via het individuele
traject tot Orthopedagoog Generalist te behalen. Als de OG in het BIG register wordt opgenomen (het streven is 1/1/2020), kun je gebruik maken van de
overgangsregeling! Starten met het individuele traject kan alleen dit jaar nog, hierna komt deze te vervallen.

Start bij King nascholing, nu het nog kan, het individuele traject tot Orthopedagoog Generalist. Hiermee kun je in aanmerking komen voor de overgangsregeling die tot de BIG-registratie leidt. In samenwerking met de NVO hebben wij een aantrekkelijk programma voor je opgesteld*.

Als je in november 2019 van start gaat, kun jij begin 2022 al klaar zijn met je cursorisch onderwijs. De meeste cursusdagen zijn op de vrijdagen en je dient rekening houden met 1 cursusdag per week, waarbij we alle vakanties vrij houden. Zo kun je dus in ruim 2 jaar tijd je volledige 480 punten behalen.

Uiteraard dien je je supervisie en casus- en reflectieverslagen zelf te regelen en te voldoen aan de werkervaringseisen. Voor dit alles heb je tot eind 2022 de tijd, waarbij de NVO een beoordelingstermijn van 3 maanden aanhoudt.

Ben je al aardig op weg en hoef je geen 480 punten meer te behalen? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. Bel of mail ons dan voor een op jou aangepast programma.Wij hechten veel waarde aan maatwerk en persoonlijke begeleiding. Soms heb je een handje nodig om alle informatie en mogelijkheden goed in beeld te krijgen en de juiste puzzel te leggen. Wij helpen je graag met de juiste keuzes en je leertraject inzichtelijk maken.

Check de factsheet van het NVO

* Let op: je opleidingsplan dien je zelf te laten beoordelen door de NVO. Zij geven het uiteindelijke akkoord voor je plan. Bekijk hier ons opleidingsplan. 

Heb je brandende vragen, wil je meer weten of met met ons in gesprek hierover? Bel of mail ons voor verdere informatie. We denken graag met je mee!

tel: 0202443165Naar het cursusaanbod

Naar boven