Docenten

Veel enthousiasme, praktijkervaring èn een slimme aanpak zijn de belangrijkste redenen waarom wij hoogwaardige en volledig geaccrediteerde cursussen voor psychologen en orthopedagogen kunnen aanbieden tegen concurrerende tarieven.

Drs. Lies Wenselaar (1954) is (kinder- en jeugd) psychiater en (kinder- en jeugd) psychotherapeut. Zij werkt al meer dan 30 jaar met KOPP/KVO-gezinnen, zowel binnen de vrijwillige als de gedwongen hulpverlening en is een groot voorstander van integrale hulpverlening aan KOPP/KVO-gezinnen. Als docent heeft ze een groot aantal bijscholingscursussen en lezingen over dit onderwerp verzorgd. Zij kan bogen op een brede werkervaring in zowel de reguliere (kinder- en jeugd) GGZ alsmede binnen de verslavingszorg voor 12+ en jongvolwassenen. Ook heeft zij gewerkt met en voor kinderen met een verstandelijke beperking. Hiernaast was zij vele jaren als onafhankelijk adviseur en onderzoeker betrokken bij de gedwongen (jeugd) hulpverlening, in zaken van de Kinderbescherming en Jeugdzorg.

Deze cursussen worden op dit moment door deze docent verzorgd bij King nascholing.

Categorie(ën) Cursusnaam Accreditaties Aantal dagen
Jeugd en gezin en Ontwikkelingsproblemen Ouders met psychiatrische en/of verslavingsproblemen en hun kinderen. NIP Kinder- en Jeugdpsycholoog
6.0 extra literatuurstudie
5.0 Diagnostiek
5.0 Behandeling
1.5 Overige
11.5 Herregistratie
NIP eerstelijns psychologen
18.0 ELP Herregistratie
NVO Orthopedagoog Generalist
5.0 Diagnostiek
5.0 Behandeling
SKJ herregistratie Master psychologen en orthopedagogen
5.0 Diagnostiek
5.0 Behandeling
2.0 Overige
11.5 Herregistratie
SKJ
19.5 Jeugdzorgwerkers / Jeugd- en Gezinsprofessionals
2
Naar boven