Psychopathologie bij kinderen en jeugdigen in Amsterdam, Crataegus op 8 nov 2019

Je gaat je nu inschrijven voor deze cursus. Nadat je je gegevens hebt ingevuld krijg je een bevestiging per e-mail.

Heb je al een King nascholing account? Log dan eerst in.
Alle velden moeten ingevuld worden

Functie en werkplek

Om deel te nemen aan onze cursussen is een relevante vooropleiding verplicht.

Je registratienummer(s) hebben we nodig om de accreditatiepunten aan jou toe te kennen. Als je geen lid bent van een beroepsvereniging, dan kun je niet van toepassing invullen.

Alle velden moeten ingevuld worden
Jouw adres

Betaalt iemand anders dan jijzelf de factuur?
Geef dan afwijkende factuurgegevens op.

Factuuradres

Op het volgende scherm zie je eerst een overzicht van de lestijden en de totale kosten. Controleer het en druk dan op Inschrijven om jouw inschrijving naar ons te verzenden. Daarna ontvang je ook een bevestiging per e-mail. Alvast welkom! Leuk dat je meedoet!

🙌 Bijna klaar! Je gaat je inschrijven voor:

Psychopathologie bij kinderen en jeugdigen in Amsterdam, Crataegus op 8 nov 2019

Lestijden

  1. 8 november 2019 van 9:30 - 16:45
  2. 29 november 2019 van 9:30 - 16:45
  3. 20 december 2019 van 9:30 - 16:45
  4. 10 januari 2020 van 9:30 - 16:45

De cursusdag start op 8 november  om 09.30 uur en duurt tot 16:45 uur. 
De cursus vindt plaats bij Crataegus, Meidoornplein 40, 1031 GD Amsterdam.


Voor de lunch is gezorgd.

Openbaar vervoer:
Neem achter Amsterdam Centraal Station de gratis pont naar Buiksloterweg. Aan de overkant (halte Buiksloterwegveer) zie je meteen een bushalte, elke bus die daar stopt (bus 38, 105, 109) kun je nemen en zet je in 3 minuten voor de deur af (halte Meidoornplein). Vanuit de pont lopen of fietsen kan natuurlijk ook.

Lopen?
op 10 minuten loopafstand van het Centraal Station in Amsterdam. Neem aan de achterkant van het station de pont naar Buiksloterweg en vervolg je route [Google Maps]:

1.  Ga vanuit de pont eerst rechtdoor over de Buiksloterweg, ga in de bocht mee naar links, zodat je op de Buiksloterweg blijft en dan rechtdoor. De Buiksloterweg gaat over in de Ranonkelkade.

2.  Op de kruising bij het Van Der Pekplein rechtsaf de Meidoornweg inlopen, langs café/restaurant Modern, en rechtdoor lopen tot aan het Meidoornplein.


Auto:
Met de auto is Crataegus ook goed te bereiken, vlakbij de ring van Amsterdam (A10), met voldoende parkeerplaatsen in de buurt.

Fiets:
op 3 minuten fietsafstand van het Centraal Station. Neem aan de achterkant van het station de pont naar Buiksloterweg en vervolg je route [Google Maps]:

1.  Ga vanuit de pont eerst rechtdoor over de Buiksloterweg, ga in de bocht mee naar links, zodat je op de Buiksloterweg blijft en dan rechtdoor. De Buiksloterweg gaat over in de Ranonkelkade.

2.  Op de kruising bij het Van Der Pekplein rechtsaf de Meidoornweg infietsen, langs café/restaurant Modern, en rechtdoor fietsen tot aan de Albert Heijn / het Meidoornplein.De literatuur die voor deze dag dient te worden gelezen is te vinden onder Cursusdagen. 

 

 

Prijs: € 715,00

Acht weken voor aanvang ontvang je de factuur per e-mail. Deze kun je via iDeal of bankoverschrijving voldoen. De cursus wordt toegevoegd aan je King nascholing profiel, zodat je alle informatie bij de hand hebt.

Al deze informatie krijg je uiteraard ook in een mailtje.

Naar boven